Inschrijving 36ste Triathlon Holten opent op 15 december

De inschrijving voor de 36ste editie van de Triathlon Holten opent dit jaar op zondag 15 december. Deelnemers kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven. Dit geldt voor alle onderdelen. Deelname gebeurt evenals vorig jaar op basis van inschrijving, wat betekent dat er geen loting plaatsvindt. Wie zeker wil zijn van een startnummer wordt daarom geadviseerd zich op tijd aan te melden via de website van de Triathlon Holten: www.triathlonholten.nl.

De 36ste editie van de Triathlon Holten vindt plaats op 19 en 20 juni 2020. Het Sallandse dorp verandert dan twee dagen lang in een triatlonwalhalla voor zowel recreatieve als professionele triatleten. Verschillende atleten uit de wereldtop zullen op zaterdag 20 juni aan de start verschijnen in Holten, dat ook dit jaar het decor is voor de ETU Premium European Cup. Voor de recreatieve atleten wacht ook deze editie een achtste triatlon (500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) of de Olympic Distance (1.500 m zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen).

De aftrap van de Triathlon Holten vindt traditiegetrouw plaats op vrijdagavond. De Rabobank Kids Triathlon, voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar oud, is op vrijdag 19 juni het eerste onderdeel van het triatlonweekend. Vervolgens bezetten hardloopliefhebbers het parcours voor de vijfde editie van de Vivera Run. De inschrijving voor deze hardloopwedstrijd, met afstanden van 5 en 10 kilometer, opent eveneens op 15 december.

Deelnemers uit Holten en omgeving kunnen zich optimaal voorbereiden op de Triathlon Holten door deel te nemen aan de clinics. Eind maart starten de fiets- en hardloopclinics; begin mei de zwemclinic. Kinderen tot en met 15 jaar kunnen in vier avonden klaargestoomd worden voor de Kids Triathlon door deelname aan de Jeugdclinic. Inschrijving voor de clinics is mogelijk via het inschrijfformulier voor de triathlon.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie