Inschrijven voor de 34e editie van de Diepe Hel Holterbergloop

Hardloop- en wandelfanaten kunnen zich op 29 & 30 oktober uitleven tijdens de 34e editie van de Diepe Hel Holterbergloop, mede mogelijk gemaakt door haar hoofdsponsoren

Aan iedereen is gedacht

Er is geen wandel- of hardloopwedstrijd zoals de Diepe Hel Holterberg. Loop over de Holterberg, doorcross het parcours in de prachtige omgeving van de Sallandse Heuvelrug. Dit jaar vinden zowel de start als finish plaats in het altijd gezellig Holten. Daag jezelf, vrienden of collega’s uit voor één van de parcours of afstanden tijdens dit sportieve weekend. Leef jij je dit weekend uit bij een van de run afstanden of wandel jij juist liever door de inspirerende omgeving?! Aan iedereen is gedacht.

Schrijf je in voor één van de parcours en afstanden
Op zaterdag 29 oktober vindt de Sans-online 6km Nightrun plaats. Een unieke ervaring; hardlopen in het donker, met knallende muziek en daverende lichteffecten dit 6km parcours afleggen. Voor de runners vinden op zondag 30 oktober diverse lopen plaats: de Hemink 10km, VolkerWessels halve marathon, Curess kidsrun of G loop. Wandelaars kunnen kiezen voor een Zorgsaam wandeltocht van 10km of 20km, beide afstanden zijn te boeken met ontbijt! Inschrijven voor deze 34e editie van de Diepe Hel Holterbergloop kan nog t/m 25 oktober 23.59 uur. Dus wacht niet te lang…


Voor alle lopers zijn speciale t-shirts gemaakt, deze zijn voor €17,50 te bestellen. Dit jaar staat Curess naast Salland Zorgverzekeringen als de trotse hoofdsponsoren van de Diepe Hel.

Doe mee aan dit hardloop- en wandelspektakel en schrijf je nog in via; https://www.diepehelholterbergloop.nl/afstanden/

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer