Inhoud 443ste uitzending Salland Sport (11 april 2021)

Vanmiddag is er weer een nieuwe uitzending van Salland Sport! Daarin gaan we bellen met Lars Hoogeveen voor een nabeschouwing op de eerste competitiewedstrijd tegen V&L van gisteren. Ook bellen we met Jan Plagman. Hij is de nieuwe assistent trainer van Wijhe’92.

Verder hebben we uiteraard het laatste sportnieuws, de actuele tussenstanden bij de Eredivisie en andere sportevenementen.

Buiten de sport om gaan we bellen met Arnold van der Werff. Hij is de district manager van het Rode Kruis IJsselland. Ze zoeken EHBO’ers voor het vaccineren.

Ook is er weer een nieuwe top 40 hitdossier van 11 april 1995, Wie van de 3 met Rob de Nijs en Kijk op het Nieuws over een coffeeshop in Raalte.

Heb je sportnieuws uit Salland dat je onder de aandacht gebracht wil hebben? Of wil je dat we jouw club een keer in het zonnetje zetten? Dan kun je dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter (@Salland_Sport) of Facebook. Tijdens de uitzending kun je bellen of appen naar de studio via 0572-360188 om bijvoorbeeld tussenstanden of uitslagen door te geven. Via deze kanalen kun je ook bij ons terecht als je clubcorrespondenten hebt die op zondagmiddag zo nu en dan verslag willen doen van de (voetbal)wedstrijden.

Salland Sport is elke zondag te beluisteren vanaf 14:00 uur op Salland1 via 105.1 en 105.7 FM, online via salland1.nl/luisteren, DAB+ en via de kabelradio op 104.1FM.

P.S. We zijn altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die graag wat met sport en radio willen doen! Wil je deel worden van het team? Mail dan naar sport@salland1.nl. Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verslaggeving, redactiewerk, Social Media, presentatie en techniek. We zullen je begeleiden om er rustig an in te rollen!

Verder zijn nieuwe clubcorrespondenten van en voor de clubs altijd van harte welkom! We doen graag van zo veel mogelijk wedstrijden verslag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie