Inhoud 435ste uitzending Salland Sport (17 januari 2020)

Vanmiddag start om 14.00 uur een nieuwe uitzending van Salland Sport! We gaan bellen met een nieuwe voetbaltrainer en een verlengende handbaltrainer.

John Beijen is de nieuwe trainer van Wijhe’92. Hij komt vertellen over de overstap van de zaterdagse Zwolse club naar de zondagse Wijhese club.

Tim Bloemen is sinds dit seizoen de trainer van de handbalsters van Broekland Dames 1. Ook volgend seizoen zal hij hun trainer zijn. Hij komt vertellen over zijn verlenging.

Verder hebben we uiteraard het laatste sportnieuws, de actuele tussenstanden bij de Eredivisie en EK Allround en EK Sprint schaatsen. Ook komt er weer een Riwald Dakar team update voorbij.

Naast sportnieuws is er een nieuwe top 40 hitdossier van 17 januari 2014, Wie van de 3 met Supertramp en Kijk op het Nieuws over de toeslagenaffaire en het vallen van het kabinet.

Heb je sportnieuws uit Salland dat je onder de aandacht gebracht wil hebben? Of wil je dat we jouw club een keer in het zonnetje zetten? Dan kun je dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter (@Salland_Sport) of Facebook. Tijdens de uitzending kun je bellen of appen naar de studio via 0572-360188 om bijvoorbeeld tussenstanden of uitslagen door te geven. Via deze kanalen kun je ook bij ons terecht als je clubcorrespondenten hebt die op zondagmiddag zo nu en dan verslag willen doen van de (voetbal)wedstrijden.

Salland Sport is elke zondag te beluisteren vanaf 14:00 uur op Salland1 via 105.1 en 105.7 FM, online via salland1.nl/luisteren, DAB+ en via de kabelradio op 104.1FM.

P.S. We zijn altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die graag wat met sport en radio willen doen! Wil je deel worden van het team? Mail dan naar sport@salland1.nl. Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verslaggeving, redactiewerk, Social Media, presentatie en techniek. We zullen je begeleiden om er rustig an in te rollen!

Verder zijn nieuwe clubcorrespondenten van en voor de clubs altijd van harte welkom! We doen graag van zo veel mogelijk wedstrijden verslag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie