Inhoud 409ste uitzending Salland Sport

Vandaag (zondag) is er vanaf 14.00 uur weer een nieuwe Salland Sport. In verband met het Caronavirus zijn alle voetbal- en handbalwedstrijden t/m 6 april aanstaande afgelast. Dat geeft meer gelegenheid voor interviews en natuurlijk komt het laatste sportnieuws ook voorbij.

Tussen 15.00 en 16.00 uur komt Herbert Heuvink van DTTV Wijhe langs om te vertellen over de ontwikkelingen bij de club en hoe de toekomst van DTTV eruit komt te zien. Verder bellen we in de uitzending met trainer Sander Poll over het gezamenlijk lopen van 1250 kilometer met het eerste elftal.

De komende weken zijn er door de Carona maatregelen ietwat uitgeklede uitzendingen van Salland Sport. Dat geeft ons wel extra veel tijd om aandacht te besteden aan andere sporten in Salland. We staan open voor telefonische interviews. Laat je idee achter via onze Facebook of Twitter of mail naar sport@salland1.nl.

Heb je zelf nog sportnieuws uit Salland dat je onder de aandacht gebracht wil hebben? Dan kun je dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter (@Salland_Sport) of Facebook (facebook.com/SallandSport). Tijdens de uitzending kun je bellen of appen naar de studio via 0572-360188.

Salland Sport is elke zondag te beluisteren tussen 14.00 en 17.00 uur op Salland1 via 105.1 en 105.7 FM, online via salland1.nl/luisteren, DAB+ en via de kabelradio op 104.1FM.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie