Informatiebijeenkomst CPO-kavels in nieuwbouwplan Molenwijk in Heino

De gemeente Raalte geeft in nieuwbouwplan Molenwijk twee CPO-kavels uit voor de bouw van 18 woningen. Op donderdag 29 maart is er een informatiebijeenkomst over de mogelijkheden, spelregels en het uitgifteproces. Belangstellenden zijn om 19.30 uur van harte welkom bij Bij Ne9en in Heino. Aanmelden kan via www.raalte.nl/woningbouw-heino.

Naast rijwoningen, twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen biedt de nieuwe wijk op twee plekken ruimte voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Bij CPO komen toekomstige buren samen tot een plan, waarbij ze zelf ontwikkelaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een groep starters, senioren of een groep mensen die duurzame woningen willen ontwikkelen.

Vernieuwende woonconcepten

Het gaat om één kavel van 1.999 m2 voor tien woningen en één kavel van 1.711m2 voor acht woningen. De kavels zijn een aanvulling op de reguliere kavels in het nieuwbouwplan. Wethouder Alexander Kreule: “Op deze plekken is ruimte voor andere soorten woningen, zoals kleinere betaalbare woningen of een vernieuwd woonconcept. Het is een unieke kans om samen met anderen je droomhuis te ontwikkelen én bouwen.”

Meer informatie

Je kunt je als individu aanmelden voor een van de twee CPO-kavels. De gemeente regelt een procesbegeleider die de deelnemers begeleidt tot het vormen van een CPO-groep. Ga voor meer informatie over de CPO-kavels en nieuwbouwplan Molenwijk naar www.raalte.nl/woningbouw-heino.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,015VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer