Infocafé over persoonlijk welzijn en gezondheid

In het Dorpshuus Heino wordt dinsdag 23 januari een infocafé gehouden over persoonlijk welzijn en gezondheid. Op deze avond wordt vanuit verschillende expertises en invalshoeken gekeken naar persoonlijk welzijn en gezondheid. 
Hadassa Rotteveel van Frisse Blik op Vitaliteit, Leefstijl- en hormooncoaching Manouk Westendorp van De Roze Wolk, Wendy Huysmans van Klassieke homeopathie Salutem voor mens (i.o.) en dier en Maaike van de Belt van Ik WijzZ EmotieCoach geven hun eigen inspirerende kijk op dit actuele onderwerp. Zij vertellen wat zij doen in hun praktijk en met welke vraagstukken je bij hen terecht kunt. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en er is ook ruimte voor een individueel gesprekken.
Het infocafé begint om 20.00 uur in het Dorpshuus Heino, Marktstraat 7. De toegang is gratis. Aanmelden kan via: beheer@dorpshuusheino.nl. 


Lekker los op de dansavond

Heb je zin om weer eens lekker te swingen? Zat je vroeger ook op dansles en wil je weer eens de foxtrot of de wals dansen? In het Dorpshuus Heino kun je zaterdag 26 januari weer helemaal los gaan op de dansvloer. Ouderwets zwieren over de dansvloer voor jong en oud met live-muziek van eenmansband Chris. Doe de cha-cha-cha, de salsa, de rumba of gooi de heupen los met een beetje rock’n roll. Of je nu alleen bent, samen met je partner danst of met de hele vriendengroep langs komt: de dansavond is voor iedereen toegankelijk. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur, de muziek start om 20.00 uur. De entree bedraagt 5 euro.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie