Indrukwekkend programma bij de IJsseltheaterfietstocht

Blije mensen, goed fietsweer, zon en bewolking, mooie fietsroutes, indrukwekkende voorstellingen van hoge kwaliteit op supermooie locaties, dat waren de ingrediënten van de afgelopen weekend gehouden IJsseltheaterfietstocht.

Het was de 13e editie met dit jaar met internationale artiesten uit Argentinië en Frankrijk en zoals altijd een voorstelling met spelers uit eigen streek van Luisella Lai en Nikki Terberg en landelijk aanbod zoals onder anderen Theatergroep Matrose, Piepschuim, Danscompagnie Youri and Mari, Marjolein Meijers, Peter van Vleuten en nog veel meer. Op maar liefs 15 bijzondere locaties waren voorstellingen te zien in het fietsgekke Salland en Veluwse IJsselvallei.

De bezoekers lieten zich lovend uit over de twee fietsroutes van elk zo’n 30 kilometer en de prachtige speellocaties. Een deelnemer merkte op “De IJsseltheaterfietstocht is iedere keer weer verrassend”. Prachtige poëtische voorstellingen maar ook humoristische en verhalende voorstelling. Het programma was zodanig opgesteld dat er voor ieder wat te vinden is.

Vanwege het goede weer, droog en niet te warm stapten maar liefst 2300 personen op de fiets. Het was een prachtig gezicht die lange rijen fietsers door het IJssellandschap.

De organisatie blikt dan ook met een zeer tevreden gevoel terug op deze 13e editie.

Direct na de zomer wordt er alweer gestart met de voorbereiding van de volgende editie in het laatste weekend van mei 2020, zaterdag 30 en zondag 31 mei.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie