In the Attic in Heino: dé plek om je als beginnende artiest te ontwikkelen

Normaal gesproken een losstaand festival, maar dit jaar onderdeel van de Heinose Pompdagen: In the Attic. Een jaarlijks terugkerend festival waar beginnende bands en artiesten podiumervaring op kunnen doen. Organisator Danny Land sprak er dinsdagavond over in radioprogramma ‘1 met Benjamin’.

Kosteloos voor bands en gratis voor het publiek: wat wil je nog meer? Voor beginnende bands en artiesten is In the Attic de perfecte plek om hun talent te laten zien en ontwikkelen. Elk jaar vindt het festival plaats in Heino en binnenkort, vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen, waarschijnlijk zelfs twee keer per jaar.

Heinose Pompdagen
Dit jaar zal het evenement in ieder geval al twee keer te bezoeken zijn, namelijk op 18 november en volgende week donderdag tijdens de Pompdagen. Met wel heel toepasselijk: een complete line-up van artiesten met Heinose roots. Onder andere Herman Brood-coverband BroodGewoon, de 12-jarige Fabian die zijn debuut als DJ maakt en een dorpstroubadour zullen te bewonderen zijn.

Podiumervaring
Wat volgens Danny Land vooral belangrijk is tijdens In the Attic, is dat beginnende bands en artiesten podiumervaring op kunnen doen. Helaas is het volgens Danny een categorie die al jaren vergeten wordt. Waarom hij hier zo over denkt en waarom hij het belangrijk vindt er juist wel aandacht aan te schenken, is hieronder terug te horen. Ook legt Danny uit hoe de samenwerking met de organisatie van de Heinose Pompdagen tot stand is gekomen.

Het gesprek met organisator Danny Land is hieronder terug te horen:

‘1 met Benjamin’ is elke dinsdagavond van 19:00 tot 21:00 uur live te horen op Salland1!
FM: Raalte 105.1 – Deventer 107.3 – Olst-Wijhe 105.7 – DAB+
Of deze website: www.salland1.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer