Hondenpension in Raalte en hondenaccessoires

Hondenpension in Raalte

Het hondenpension in Raalte beschikt over deskundige medewerkers waar je de honden kan achterlaten tijdens een vakantieperiode. Naast het verblijf bieden ze ook een dagopvang 7 dagen per week in Raalte. Van maandag tot vrijdag kun je gebruik maken van een uitlaatservice voor je hondjes. 

Mocht er toch onverhoopt iets misgaan met je hond tijdens je vakantieperiode, dan biedt het afsluiten van een dierenverzekering nog een goede uitweg. In dat geval hoef je je nergens over zorgen te maken tijdens je vakantie. Als er onverhoopt schade wordt aangericht, omdat je viervoeter uit zijn kooi is weten te ontsnappen, of schade heeft gemaakt bij het dierenpension in Raalte dan zal een simpel belletje naar de verzekeraar je alle zorgen uit handen nemen. 

Champ dogfood bij de hondenpension

Goed om te weten is dat ze bij het pension Champ Dogfood gebruiken. Dit hondenvoer is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, afgestemd op leeftijd, ras en activiteit van je hond en daarom uitermate geschikt voor ieder type hond. Champ Dogfood is samengesteld uit hoogwaardige eiwitten en vetten en bevat alle noodzakelijke vitaminen en mineralen in de juiste verhouding. Het voer is geëxtrudeerd, waardoor het krokanter en optimaal verteerbaar is. Champ Dogfood voldoet aan alle Europese en Internationale veiligheidsnormen en is zelfs voor mensenlijke consumptie geschikt.

Hondenbenches voor je hondjes!

Een hondenbench, ook wel draaikooi genoemd, is een perfect hulpmiddel bij verlatingsangst en zindelijkheidstraining van je hond. Je hond voelt zich op zijn gemak in een overzichtelijke ruimte en ook een stuk veiliger, omdat de kooi lekker stevig is. Een bench is ook een prima vervoersmiddel. Gebruik de hondenbench in de auto, vliegtuig of zelf in de zijspan van je motor, bijvoorbeeld.

Wanneer te gebruiken

Soms is het noodzakelijk om een hond wat langer in de bench te houden. De hond heeft bijvoorbeeld last van onverwachte bewegingen naar mensen toe, wat kan afschrikken. De hond dient dan getraind te worden door een professional, maar kan thuis prima bij het gezin zitten in zijn eigen huisje. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie