HOFtheater trapt nieuw seizoen af met diverse topvoorstellingen!

Het HOFtheater staat aan het begin van een nieuw theaterseizoen. Het eerste weekend is het gelijk raak met voorstellingen voor een groot publiek!
Het hele weekend staat vol gepland met een breed programma. Zo komt er vrijdag een coverband van Billy Joël genaamd: 003, met als zanger Alexander Broussard. Zaterdag komen Buurman & Buurman met een gezellige familievoorstelling. En zondag komen de drie cabaretiers bekend als, ‘Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers.

Het theaterseizoen is weer begonnen!

Vrijdag 29 september om 20.15 uur Alexander Broussard & 003 – The Billy Joel Experience – The Album Tour
Vorig jaar stonden Alexander Broussard & 003 voor een uitverkocht en kolkend HOFtheater. Ook dit jaar trappen zij het seizoen af. Nu met een show waarbij u zélf bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch? Alexander Broussard & 003 presenteren The Billy Joel Experience: The Album Tour. Een interactieve show want door op uw favoriete nummers te stemmen, bepaalt ú de setlist. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Kaarten kosten €24,-

Zaterdag 30 september om 13.30 en 15.30 uur Buurman & Buurman gaan verhuizen
Als Buurman & Buurman besluiten te verhuizen moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Nog even de schilderijtjes netjes ophangen, en klaar! Als dat maar goed gaat… Hun lijfspreuk: ‘A JE TO!’ (betekent: ‘voor mekaar’) roept straks de hele zaal luidkeels mee. Beide voorstellingen zijn uitverkocht.

Zondag 1 oktober om 15.00 uur Goeie Tukkers zijn geen motherfuckers – de blijde boodschap
Cabaretiers André Manuel, Thijs Kemperink en Ernest Beuving bundelen hun krachten in ‘Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers’ en trekken in onze regio volle zalen. Als drie brengers van de blijde boodschap trekken ze door Twente, Salland en de Achterhoek. Juist daar waar cynisme en drank alle hoop de afgelopen eeuwen de kop in heeft gedrukt. Het land van de Gall en Galliërs. Het land zonder romantiek, waar de Tukkerman uit romantische overweging zelfs geen triootje wil, omdat hij zijn eigen vrouw er liever niet bij heeft. Kaarten kosten €16,50

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer