Het aftellen is begonnen, Passion Luttenberg 2023

1,5 jaar vergaderen, 1,5 jaar de koppen bij elkaar gestoken, 1,5 jaar discussiëren over hoe en wat. Iets wat veel energie, tijd en motivatie vreet + de beslissingen die genomen moesten worden. 11 repetities in Gemeenschap centrum Elkerlyc zitten erop. Wat rest zijn nog 2 repetities in de sporthal. Op 6 april is de sporthal Luttenberg het decor van De Passion Luttenberg. Een live registratie over het lijden en sterven van Jezus Christus.

Het belooft een groot muzikaal spektakel te worden. Daarnaast is er een reisverslag gefilmd van Jezus en zijn apostelen in en om Luttenberg, unieke beelden gefilmd door een Luttenbergse video reporter.

Om 16.00 uur en 20.00 uur gaat het licht uit en gaat de Passion Luttenberg echt beginnen.

Hoe cru het ook klinkt, het hoogtepunt is wanneer Jezus aan het kruis gaat. De leden van het Liberation Ride team komen binnen met het enorme verlichte kruis. Alles komt samen als het kruis wordt opgehangen en koor en orkest inzetten. Het muzikale gedeelte word verzorgt door het accordeonorkest “Accordeola en muziekvereniging “De Bergklanken” tezamen een orkest o.l.v. Herma Jalink, ondersteund door enkele gast muzikanten waaronder Nynke Atsma.

Daarnaast een gelegenheidskoor bestaand uit 52 personen ook o.l.v. Herma Jalink. De koorleden komen uit o.a. uit Luttenberg, maar ook uit veel buurtdorpen.

De laatste kaartjes te koop bij de COOP Luttenberg of ghmlammers@gmail.com.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer