Henk Kinds benoemd tot erelid Sportclub Overwetering


Tijdens de op 24 oktober 2011 gehouden algemene ledenvergadering werd Henk Kinds benoemd tot erelid van Sportclub Overwetering.
Henk Kinds is bijna 40 jaar wedstrijdsecretaris geweest en daarnaast verzorgde hij de oefenprogramma’s van de seniorenvoetballers, was hij actief als clubscheidsrechter en consul en maakt zich nog steeds verdienstelijk als lid van de onderhoudsploeg van Sportclub Overwetering. De taak van wedstrijdsecretaris is overgenomen door zijn zoon Marco.

Ook werden de jubilarissen: Rudi Logtenberg (40 jaar lid), Lammert Meijerman (40 jaar lid) en Gerard Kamperman (60 jaar lid) in het zonnetje gezet.
Verder presenteerde penningmeester Henny Logtenberg de financiële gegevens, waarbij de consumptieprijzen met een dubbeltje werden verhoogd.
Ook wordt de mogelijkheid onderzocht om een fairplay-commissie in te stellen.
Op de foto: zoon Dennis, erelid Henk Kinds, zoon Marco en echtgenote Tonnie.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer