Harde grappen en zoete liedjes in het HOFtheater

Op (Goede) vrijdag 19 april brengt Motel Westcoast de meest populaire Amerikaanse ‘Westcoast’-nummers aller tijden ten gehore in het HOFtheater. Op 2e paasdag kunnen de allerjongsten het vrolijke, oer-Hollandse avontuur van Juf Roos en Gijs meezingen en -beleven. Op donderdag 25 april is het podium voor hét technocabaretduo van Nederland: Matroesjka.

Back to the roots | Motel Westcoast

Motel Westcoast brengt al tien jaar hét theaterconcert met de meest populaire Amerikaanse ‘Westcoast’-nummers aller tijden. In deze zevende editie geven de topvocalisten Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee en Julian Thomas samen met hun vijfkoppige band extra aandacht aan de grondleggers van de Westcoast sound. Met nummers van o.a. legendarische groepen als Eagles, The Beach Boys, The Byrds, Crosby, Stills & Nash, The Doobie Brothers, Fleetwood Mac, CCR, Joni Mitchell, Steely Dan en Kenny Loggins, maar óók van groepen en artiesten die door hen zijn beïnvloed. Oftewel Motel Westcoast gaat Back to the roots!

Er zijn geen kaarten meer te koop voor Motel Westcoast op vrijdag 19 april. Wel is het mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Juf Roos gaat op vakantie (2+) | Juf Roos

Juf Roos is dé YouTube-hit van het jaar. In dit oer-Hollandse YouTube-programma beleven de personages Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes. Nu komen Juf Roos en Gijs voor het eerst naar het theater voor een doldwaas avontuur! Juf Roos wil graag op vakantie en ze komen uit op de boerderij van Tante Tulp. Maar waar is Tante Tulp toch? In dit theateravontuur worden de kinderen en hun ouders steeds betrokken om mee te doen met de voorstelling. Samen met Juf Roos en Gijs brengen zij het avontuur tot een goed einde.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstelling van 13.30 uur van Juf Roos op maandag 22 april in het HOFtheater. De voorstelling van 16.00 uur is uitverkocht.

Kaarten kosten € 15,00 per stuk.

Matroesjka | BRAINWASH Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig. In BRAINWASH fileert Matroesjka de actualiteit en maakt het duo korte metten met deze krankzinnige tijden. Met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats zetten ze het brein op stelten. Hun prachtige stemmen hypnotiseren het publiek en hun ijzersterke liedjes werken gegarandeerd geestverruimend. Want in het tijdperk van Trump, terreur en #metoo kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Matroesjka op donderdag 25 april, 20:15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 18,00 per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie