Handbaldames Wesepe bekronen goed seizoen met winst Districtbeker

Leestijd: < 1 minuut

Kampioen werden ze net niet, dat werd Wijhe?92. Dit seizoen hebben de handbaldames van Wesepe  wel een prijs waar ze trots op mogen zijn. Na 2 voorrondes en een halve finale wonnen ze 28 mei de finale van Pacelli  met 29-22.

In een spannende finale met zeer hoog tempo trok Wesepe in de 2de helft aan het langste eind. Vooral de keepsters van de handbaldames van Wesepe hielden een aantal keer hun team in de race. Wesepe mag  door deze winst aankomend seizoen meedoen in de 1ste ronde van de nationale beker.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!