Handbal nabeschouwingen regioderby SDOL – Heeten

De regioderby Sportvereniging SDOL – Handbal Heeten eindigde vorige week in 17-18. Een gelukkige overwinning voor trainer Harry Stoeten met zijn team. In de laatste seconde werd de winst beslist. De gehele wedstrijd ging tussen de teams gelijk op. In de laatste minuten kwamen er nog wat extra spanning op.

De ploeg is ten opzichte van vorig jaar weinig veranderd. Door de lange Corona stop is nog zeker wel ruimte voor verbetering. Harry ligt het toe.

Donderdag speelde Heeten tegen Wijhe’92 voor de beker. We blikten daarop vooruit. Heeten verloor die wedstrijd met 25-37. Vanavond speelde Heeten gelijk tegen D.O.S. Het werd 25-25.

Het was een loei spannende wedstrijd met twee gelijke teams volgens trainster Helma Meijerman. SDOL heeft het keurig gedaan volgens de trainster.

Bij SDOL is weinig veranderd binnen het team. De veranderingen benoemt ze. Met dit team wil ze een stabiele middenmoter worden als promovendus naar de hoofdklasse. Ook wordt er vooruitgeblikt op de nieuwe tegenstanders.

Helma blikt ook vooruit op de wedstrijd van vanavond. Die was tegen Dames 1 Handbal SV Nieuw-Heeten. De wedstrijd eindigde in 26-22 voor Nieuw Heeten. Morgen hoor je waarschijnlijk meer over die wedstrijd in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,002VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer