-0.4 C
Deventer
vrijdag, december 3, 2021

Groenloket Overijssel beste van Nederland


Bij een recent landelijk onderzoek door Dienst Regelingen is gebleken dat het Groenloket samen met het gezamenlijke loket van Zeeland en Limburg als beste groenloket uit de bus komt. Beide Loketten kregen het predicaat ?Goed?.

Het Groenloket Overijssel is hét loket waar grondeigenaren en gebruikers terecht kunnen met vragen over natuur en landschap in de provincie Overijssel. Hebt u vragen over de subsidieregeling natuur en landschapsbeheer (SNL) of over aanleg, herstel en beheer van landschapselementen dan kunt u contact opnemen met het Groenloket Overijssel. Het Groenloket Overijssel is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 0900-202 14 92 of via de provinciale website: www.groenloketoverijssel.nl.

Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,910VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer