Gratis workshop ‘Vrijwilligers begeleiden’


‘Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze maatschappij. Daarom is het des te belangrijker om zuinig te zijn op je vrijwilligers’, geeft Edith Starrevelt van Deventer Doet aan. ‘Deventer Doet helpt vrijwilligersorganisaties hier graag bij. Bijvoorbeeld met workshops, maar ook met persoonlijk advies of informatie.’

Vrijwilligers begeleiden en ze te laten groeien in hun taken, hoe doe je dat? En hoe kunnen vrijwilligerscoördinatoren aan hun eigen ontwikkeling werken? Deze, en andere onderwerpen, komen aan bod in de gratis workshop ‘Vrijwilligers begeleiden’ van Deventer Doet.


Aanmelden
De workshop vindt plaats op 21 apr, 19:00 – 21:00 bij Deventer Doet (Kleine Overstraat 73-75). Meer informatie over de workshop is te vinden via de agenda op de website van Deventer Doet: www.deventerdoet.nl. Opgeven kan via elise@deventerdoet.nl of via 06 11 15 63 94.

Vrijwilligersorganisaties die vragen hebben over het werken met vrijwilligers of het functioneren van hun organisatie kunnen bij Deventer Doet terecht voor hulp. Ook is er speciale aandacht voor besturen van vrijwilligersorganisaties, zij kunnen ondersteuning krijgen via bestuurscoaches, het netwerk Bestuurders Centraal en een besloten digitaal platform waar bestuurders vragen en ervaringen met elkaar delen.

Voor meer informatie: www.deventerdoet.nl/kennis  Of mail naar edith@deventerdoet.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,002VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer