Go Ahead Eagles JO14 klaar voor nieuwe seizoen.

Met een Deventer trainer aan het roer, geassisteerd door een Diepenvener, start Go Ahead Eagles JO14 al aan het nieuwe seizoen.

Hoofdtrainer voor het komende seizoen is Patrick Kieftenbelt. De Deventenaar is ook hoofdtrainer van de zondagclub Diepenveen en verdeeld zijn aandacht over twee clubs.

Dat is niet geheel nieuw, want de afgelopen jaren was de 28-jarige onderwijzer uit Deventer al als assistent van Jip Ellenbroek, werkzaam bij de JO16.

Trainer Kieftenbelt startte deze week met een ouders/verzorgers bijeenkomst om zijn ideeën te delen. Aansluitend was er de eerste training van zijn nieuwe elftal. “Ik heb er ontzettend veel zin in om voor het eerst een Go Ahead Eagles team onder mijn hoede te hebben”, vertelde de Deventenaar.

“Afgelopen seizoen heb ik de laatste duels al aan het roer mogen staan van de JO15.” ‘Zijn’ JO14 komt na de zomer uit in de 3e Divisie A.

Foto: Rick Janssen

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer