Geslaagde zwerfvuilactie in Wijhe

Afgelopen zaterdag hebben 20 leden van DTTV Wijhe ervoor gezorgd dat Wijhe er weer netjes bij ligt. We zouden het fijn vinden als jullie aandacht willen besteden aan onderstaande tekst en bijgaande foto. Alvast bedankt voor jullie medewerking.

De club wilde met deze actie helpen een maatschappelijk probleem op te lossen en inwoners attent maken op de schoonheid van ons dorp. Initiatiefnemer Dirk Dijkslag kijkt terug op een geslaagde actie: ‘Het was fijn dat zoveel leden van DTTV Wijhe meteen enthousiast waren en wilden meehelpen. Het weer zat ook geweldig mee en we kregen veel positieve reacties van voorbijgangers. We hopen dat we met elkaar Wijhe zo schoonhouden. Tot slot wil ik Albert Heijn Wijhe graag bedanken voor het beschikbaar stellen van koek, soep en broodjes voor onze vrijwilligers.’

Marcel Schaufeli
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer