Frituurloop in Deventer nagenoeg uitverkocht

Aankomend weekend kan men al snackend door de Deventer binnenstad dwalen en meedoen aan de Frituurloop. Voor velen een droom die uitkomt. De Frituurloop is nagenoeg uitverkocht, zo laat de organisatie weten. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar.

Een jaarvoorraad frikandellen winnen, wie wil dat nou niet? Bijna 500 mensen hebben zich inmiddels aangemeld voor de loop en gaan hun ronde maken langs de Deventerse cafetaria’s. Deelnemers aan de Frituurloop krijgen voorafgaand aan hun ronde een lijst met de aangesloten cafetaria’s en een heuse frituurquiz. Diegene die de quiz het beste maakt, krijgt volgens de organisatie een jaarvoorraad frikandellen van Mora.

Om de deelnemers ook kennis te laten maken met Deventer, zal de ronde voornamelijk in het centrum afspelen. De Frituurloop zal ongeveer 6 tot 8 kilometer lang zijn. Ideaal om de snacks gedurende het wandelen weer een beetje te laten zakken. Bij iedere aangesloten cafetaria krijg je een andere snack en drankje voor een lage prijs en quizvragen om uiteindelijk om uiteindelijk die jaarvoorraad frikandellen te wacht te slepen. Aanmelden kan hier!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*