Foto-expositie ‘Adieu IJsselcentrale

In 2016, enkele dagen voordat de sloop van de 60 jaar oude IJsselcentrale te Zwolle begon, fotografeerden leden van Fotoclub Zwolle in en rondom de leegstaande centrale. Het resultaat wordt getoond in een prachtige expositie die van 14 juli t/m 12 november 2019 in het Infocentrum IJssel Den Nul wordt gehouden.

De leden van Fotoclub Zwolle, de club die 14 oktober a.s. 125 jaar bestaat, werken naast vrij werk regelmatig aan thema’s en ontwikkelen gezamenlijke activiteiten. Tijdens een bezoek aan de IJsselcentrale in 2016 is het nu getoonde werk ontstaan. De beelden zijn zeer divers. Daar waar de een de nadruk legt op de enorme raampartijen, brengt de ander details, zoals bijvoorbeeld een metertje in beeld. Of de architectuur van het gebouw, of het verval en de vergankelijkheid.

Het adres waar de expositie wordt gehouden:

Infocentrum IJssel Den Nul
Rijksstraatweg 109, 8121 SR Olst
Alle dagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

 

Foto’s van de expositie zijn ook te zien op www.infomgt.nl, overige foto’s en activiteiten van Fotoclub Zwolle op www.fotoclubzwolle.nl.

 

Het bericht Foto-expositie ‘Adieu IJsselcentrale verscheen eerst op Salland TV.

Redactie
Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,002VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer