Fitte Kerstmannen en -vrouwen gezocht voor Rotary SANTA RUN

Rotary SANTA RUN. Als Kerstman verkleedt kan iedereen, van jong tot oud, getraind of ongetraind, aan deze funloop meedoen. Het parcours is 3 km lang en loopt door het centrum van Raalte. Om mee te kunnen doen hoeft de deelnemer slechts €10, – te betalen. Voor dat bedrag krijg je een kerstmanpak, een medaille en een consumptie. De opbrengst van de SANTA RUN is voor “Sallandse kinderen in de knel”. De start is op zondag 18 december om 16.00 uur vanaf de Grote Markt in Raalte. De medewerkers van Vital Centre zorgen voor een feestelijke warming up. Na afloop is er een “Ski Hut” afterparty.

De Santa Run is een vrolijke happening, die overal ter wereld wordt georganiseerd en die haalt het beste in de mens naar boven. De afgelopen jaren liepen er gemiddeld 200 Kerstmannen mee. Dankzij deze lopers en sponsorende bedrijven komt er geld binnen voor het goede doel. Na het succes van vorig jaar wil de Rotary Club Raalte nu naar een opbrengst van meer dan €10.000, – én naar 300 deelnemers. Het goede doel van deze actie is nl. “de Sallandse kinderen in de knel” waar men de beoogde €10.000, – goed kan gebruiken. Het gaat om meer bijna 400 Sallandse kinderen in de knel. Naast het goede doel is de actie ook een mooie sfeer verhogende Kerstactiviteit in het centrum van Raalte waar ook de ROV zich achter schaart en haar volle medewerking aan verleent.

Fitte Kerstmannen en -vrouwen gezocht voor Rotary SANTA RUN

Deelnemers kunnen vanaf 1 december het startbewijs, consumptiebon en Kerstmanpak ophalen in Raalte bij Schulten Lederwaren, bij Boek en kantoorhandel Korten in Olst, bij Apotheek Heino of bij Kulturhus Trefpunt Heeten. Aanmelden kan ook via de website www.raalte.rotarySANTARUN.nl. Daar kan met Ideal betaald worden. Het Kerstmanpak kan dan ook vanaf 1 december opgehaald worden bij Vital Centre in Raalte. Uiteraard kan men zich ook nog tot vlak voor de start opgeven op de Grote Markt bij de stand van de SANTA RUN. Mensen die al een Kerstmanpak van voorgaande jaren hebben kunnen voor €5, – deelnemen en krijgen daarvoor het startbewijs, medaille en consumptie. De organisatie stelt een 4 tal prijzen beschikbaar: voor de origineelste Santa groep, de eerste en de laatste Santa en het uitbundigste Santa gezin.

Fitte Kerstmannen en -vrouwen gezocht voor Rotary SANTA RUN

De SANTA RUN is een geweldige activiteit voor bedrijven, personeelsverenigingen, clubs of buurt- of straatverenigingen om de traditionele “kerstborrel” eens een andere invulling te geven. Na afloop van deze ludieke Kerstloop/sportieve run/wandeling door het dorp Raalte (3km) is er afterparty bij Grand Café Neuf. Het wordt een geweldige kerstactiviteit op die zondagmiddag 18 december in het centrum van Raalte. Het wordt genieten om zelf mee te doen of alleen maar om te kijken en het feestje mee te beleven. Tegelijkertijd zorgt men er wel voor dat kinderen in moeilijke thuissituaties ook een mooie feestmaand hebben.