Filmhuis Olst toont twee films met een krachtige hoofdrol

Vrijdag 26 april a.s. houdt Filmhuis Olst haar reguliere filmavond. Om 18:30 de kinderfilm De Kleine Heks en om 20:30 voor de volwassenen The Darkest Hour.

18:30 kinderfilm De kleine heks

De Kleine heks is vastberaden de beste heks van het bos te worden. Hierdoor rolt ze samen met haar raaf Abraxas van het ene in het andere avontuur! Ze wil dansen met de andere heksen tijdens de Walpurgisnacht, maar ze is slechts 127 jaar oud en dus nog veel te jong. In het geheim gaat ze toch naar het feest, wordt betrapt en krijgt straf. Als de boze heks Rumpumpel haar ook nog eens gaat dwarsbomen, weet ze niet of het har wel gaat lukken…

Vanaf 6 jr (jonger dan 6 jr niet toegestaan zonder begeleider); 2018; NL gesproken; 113min

20:30 Volwassenenfilm The Darkest Hour

Winston Churchill is nog maar net benoemd tot premier van de VK wanneer hij voor de zwaarste beslissing van zijn carrière staat: met de Nazi’s onderhandelen over vrede, of de strijd met ze aangaan. Hij zal snel het land achter zich moeten krijgen maar wordt echter zwaar op proef gesteld. De sigarenrokende Churchill wordt meesterlijk vertolkt door Gary Oldman, wie voor zijn rol is genomineerd voor een Golden Globe.

2017; NL ondertiteling; 125min


Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie