Film op de Brink: een weekend vol gratis films.

Deze week op 14, 15 en 16 september is er weer het jaarlijkse evenement: Film op de Brink! Ieder jaar is er een groot scherm midden op de Brink waar iedereen de kans krijgt om verschillende films te bekijken. Café en Film theater MIMIK organiseert samen met Events dEVENTer dit jaar 3 verschillende gave films, die allemaal gratis toegankelijk zijn.

Op donderdag avond 21:00 zal de film “Air” worden afgespeeld. Het is een nieuwe film van de bekende regisseur en acteur Ben Affleck, de film zal al gaan over de destijds jonge Michael Jordan en de samenwerking die hij had met het kledingmerk Nike. Het belooft een aangrijpende film te worden, waar iedereen van kan genieten.

Vrijdagavond 21:00 zal de film “De Veroordeling” worden afgespeeld. De film uit 2021 geregisseerd door Sander Burger gaat over de Deventer moordzaak en de behandeling hiervan in de Nederlandse media. De verslaggever Bas Haan probeert de werkelijkheid achter alle complotten te vinden, is er iemand ten onrechte veroordeeld door de rechter? De terrassen zullen vol zitten met mensen die deze gave film willen zien.

Als laatste zal de film “The worst person in the world” worden getoond, zaterdag ook om 21:00. Het is een romantische komedie- dramafilm uit 2021, geregisseerd door Joachim Trier. De film gaat over een bijna 30-jarige Julie die besluit om meer uit het leven te halen en een eind te maken aan de stabiele relatie die ze had, ze ontmoet een jongere en knappe man waarmee ze een heel nieuw avontuur meemaakt vol drama en liefde.

Over het algemeen zal er dus wel voor iedereen wat te bekijken zijn dit weekend. Als je nog een drankje wil doen op het terras tijdens de film, zorg er dan voor dat je er op tijd bij bent.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer