Fietstocht Salland Boert en Eet Bewust en LTO Salland

Op zondag 19 mei organiseren Salland Boert en Eet Bewust en LTO Salland gezamenlijk de jaarlijkse fietstocht langs boerenbedrijven.

Tussen 10 en 12 uur kunt u starten bij Fruitbedrijf van Vilsteren in Wijhe en Schrijver Stalinrichting in Broekland. Hier is tevens parkeergelegenheid.

De route brengt u langs het varkensbedrijf van de familie Koekoek, vleesveehouderij ‘Limousin Oost’ van de familie Hietberg en melkveebedrijf Neuleman van de familie ten Have. Alle bedrijven zijn te bezichtigen. U krijgt een rondleiding, kunt dieren knuffelen, proeven en in gesprek met de ondernemer. Tevens kunt u meer informatie krijgen over de Broeklanderhof, de pluktuin in Broekland. Trekkers kiek’n kan bij Bruggeman Mechanisatie. Voor deze tocht is eveneens het landgoed van de familie Blijdenstein open gesteld.

De route is ca. 18 km lang en is geschikt voor jong en oud. De bedrijven zijn tot 16.00 uur geopend. Deelname is gratis en op eigen risico. Meer informatie vindt u op https://www.sallandboerteneetbewust.nl/activiteiten/ en https://www.ltonoord.nl/afdeling/salland

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,002VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer