Expositie Wanda Schaap

Expositie in het Holstohus, Jan Schamhartstraat 5 in Olst

10 oktober t/m 28 november 2020

Wanda Schaap, beeldend kunstenaar, geboren in Bussum en thans woonachtig in Olst, heeft haar opleiding genoten aan de AKI (Artez), Enschede afd. mixed media. Zij is ingeschreven bij het Kunstenlab te Deventer.

Haar werkwijze is met beelden ontregelen. Beelden mogen schuren en mogen ongemakkelijk zijn. De materialen die zij gebruikt zijn divers, alles wat voor handen komt is in principe bruikbaar.

Tekeningen vormen vaak de basis tot verder werk, assemblages. Maar evengoed foto’s kunnen geheel of gedeeltelijk gebruikt worden in 2- of 3-dimensionaal werk. Beeldende kunst moet in staat zijn vastgeroeste vooroordelen en geconditioneerd kijkgedrag los te wrikken. Dit is een dagelijkse zoektocht. Kunst is niet vrijblijvend.

Voor verdere informatie: www.wandaschaap.nl

2020 okt Wanda Schaap.pdf

Marcel Schaufeli
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer