Expositie ‘Oogst’ Infocentrum Den Nul

In het infocentrum IJssel start op dinsdag 15 augustus de expositie ‘Oogst’. Samen met de Fotogroep Stijl worden er aantal historische voorwerpen en fotomateriaal geëxposeerd. In Den Nul zal de rode draad zijn hoe het oogsten er in vroeger tijd aan toe ging.

De expositie is van 15 augustus tot 12 november dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur te bekijken in het Infocentrum IJssel in Den Nul. Kern van de expositie is hoe het oogsten er in vroeger tijd aan toe ging. Diverse voorwerpen zoals een oogstjurk, platte pikhaak, zeisen en dergelijke zijn dan geëxposeerd in het centrum langs de N337. De voorwerpen worden gecombineerd met prachtige in fotografie gevangen beelden van de ‘Oogst’.

In het infocentrum sluit de natuurtafel ook aan bij het thema oogsten met onder andere producten van de oogst.

Foto: Website Infocentrum IJssel

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer