Emmanuel Gemeente zamelt in voor Oekraïne

De Emmanuel Gemeente uit Deventer is ook een inzamelingsactie gestart voor Oekraïne. Komende twee zondagen kan de donatie worden ingeleverd.

Kleding is niet nodig voor Oekraïne, wel houdbare producten zoals meel, rijst, maar ook olie, en macaroni. Thee, koffie, suiker en zeepblokken zijn ook bijzonder belangrijk momenteel. Meestal denkt men niet aan luiers, maar deze zijn meer dan welkom, evenals luierdoekjes, babyvoeding en paracetamol.
Ook de vraag naar slaapzakken is enorm.

Rondom de zondagsdiensten kunnen de spullen worden ingeleverd.

De Emmanuel Gemeente is een snelgroeiende Evangelische Gemeente in Deventer. De samenkomsten zijn dynamisch, inspirerend en verrassend anders dan een traditionele kerkdienst. Zo is de muziek altijd live met een voltallige band en de sfeer vrijmoedig en levendig.

Iedere zondag zendt Salland1 de diensten live uit via Salland TV. Vanaf 10:30 kijkt u dan live mee thuis naar de aimabele voorganger Peter de Leau.

U kunt de diensten nu ook live bezoeken omdat de landelijke Corona beperkingen zijn vervallen. De kerk is gevestigd aan de Kon. Julianastraat 93 en opent haar deuren vanaf 10:00 uur. De gastvrije Gemeente heet u van harte welkom!

De Emmanuel Gemeente is een zeer actieve kerk, zo hebben ze een leuke Instagram account en zijn de zondagdiensten van deze eigentijdse kerk ook live te volgen middels hun Facebook en YouTube account. Daarnaast zijn de zondagdiensten allemaal terug te luisteren, dat kan ook met interessante podcasts.

Erik van Luttikhuizen
Erik van Luttikhuizen
Vrijwilliger Erik van Luttikhuizen is op vele fronten actief. De ruim 50 jaar leden geboren Deventenaar kwam mee in 2021 toen DeventerRTV zijn zendmachtiging overdroeg aan Salland1. Ondertussen is Erik niet alleen organisatorisch intern actief, hij verzorgt ook de live verslagen van de Go Ahead Eagles wedstrijden in het sportprogramma Salland Sport. Daarnaast is hij auteur voor de website, interviewer en programmamaker.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,002VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer