Eigen identiteit voor festival In The Attic tijdens pompdagen

Danny Land en Edwin Logtenberg, bestuursleden van festival In the Attic in Heino lieten begin dit jaar al aan Salland1 weten dat er uitbreiding aan zat te komen, en wel tijdens de Pompdagen komend weekend in Heino. 

Een line-up met artiesten met Heinose roots, en een heuse cd presentatie. Allemaal acts die je niet mag missen op de donderdagavond, vertelt Danny trots.

“We hebben zoveel talent en er is zoveel belangstelling dat dit niet kon uitblijven, we kijken er dan ook echt naar uit.” Het festival dat meerdere keren per jaar bij Marktzicht plaatsvindt, krijgt nu nog meer eigen identiteit en dat vinden we mooi natuurlijk, aldus Danny. Tussen 12.00 en 18.00 zijn optredens te zien Arjan van Gerner, Merel en Nienke, de Heinose troubadour Rob Krot, Broodgewoon, Fivetune, Graphic Sun en The Breeze.

Fabian, de 12-jarige Heinose DJ maakt dit jaar zijn debuut tijdens dit festival. Een mooie toevoeging aan de line-up die uniek te noemen is, vanwege de aan Heino verbonden artiesten. Vanavond in het radioprogramma 1 met Benjamin vertelt Danny meer over de artiesten en het evenement. 

Team In the Attic, v.l.n.r oprichter Danny, Edwin, Tomas, Erik-Jan en Wouter

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer