Eagles tribute band naar Heeten

HEETEN – Zaal Restaurant Reimink in Heeten is de place to be voor een serie live optredens van tribute bands. De aftrap van het seizoen 2022-2023 wordt zaterdag 5 november gegeven met een optreden van The Eagles Legacy.

De formatie was al eerder te gast in Heeten. In 2018 brachten ze de liefhebbers van de muziek van The Eagles al in vervoering. Dat de eigenaren een neus hebben voor goede bands blijkt wel uit het feit dat The Eagles Legacy de finale haalde van het tv-programma The Tribute – Battle of the Bands.

The Eagles Legacy omschrijft zichzelf als zes man op een missie. Zes muzikanten die allen zijn verslingerd aan de muziek van deze tijdloze Amerikaanse superband en dit zo respectvol en authentiek mogelijk willen laten klinken. Het sextet heeft z’n sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend, dus als je de ogen dichtdoet, is het net alsof je de originele Eagles hoort. De avond is een aaneenschakeling van grote hits zoals Desperado, New Kid In Town, Life In The Fast Lane en natuurlijk Hotel California. Nummers die al jaren terug te vinden zijn in de Top 2000.

Zaal Restaurant Reimink, Spanjaardsdijk 17 in Heeten

Zaterdag 5 november
Aanvang: 21.30 uur, zaal open om 21.00 uur Entree
Tickets à € 20,- zijn te bestellen via www.reiminkheeten.nl/agenda

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer