Duitse schlagerzanger Heino komt eindelijk eens optreden in… Heino!

Het is alleen al leuk voor de posters: Heino in Heino. In de nadagen van zijn carrière komt de Duitse schlagerzanger Heino optreden in het dorp. De 84-jarige zanger geeft in maart een show van een half uur in Bij Ne9en.

De Duitse zanger heeft een enorme staat van dienst, met optredens in grote zalen over de hele wereld en miljoenen verkochte platen. De afgelopen jaren nam hij al een aantal keren afscheid van het podium – of kondigde hij zijn afscheid aan – om toch weer terug te keren. En ook volgend jaar gaat hij dus weer op tournee in onder meer Nederland.

En dan staat dan dus ook eindelijk een optreden in Heino op de lijst. Op 11 maart komt Heino voor een optreden van een half uur naar Heino, waarbij de avond compleet wordt gemaakt met een feestband en een dj.

Kaartverkoop

Omdat het om een kleine locatie gaat is het aantal kaarten dus ook beperkt. De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag (17 december) en kaarten zijn te krijgen bij de Smulbaai. Mochten nog niet alle kaarten verkocht zijn tegen die tijd, dan gaat maandag 19 december online de verkoop verder.

RTV Oost
RTV Oosthttp://rtvoost.nl
Dit artikel is gemaakt door journalisten van RTV Oost.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,012VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer