Dress occasionally

Een bruiloft, doopdienst, netwerkevenement, begrafenis, sollicitatiegesprek, barbeque, verjaardagsfeestjes, baby shower, vrijgezellenfeest; welk dilemma wordt u iedere keer weer mee geconfronteerd? Het is altijd een uitdaging om uit te zoeken wat voor outfit u nou precies wilt gaan dragen. Het weer, de formaliteit, welke dresscode, wat voor soort evenement, zijn aspecten die mede bepalend zijn voor wat u nou precies dient te dragen. Hieronder tips waardoor u de juiste keuze weet te maken bij bepaalde events. Een ding is zeker, een tas kan in principe bij ieder evenement en iedere gelegenheid gedragen worden. 

Bruiloft

Denk aan een smoking met glanzende stoffen en sierlijke details. Een thee of vloerlange jurk. Een kolom jurk of A-lijn jurk is het meest verfijnd, maar u zou zeker een goed getailleerd, chic en formeel pak kunnen dragen. Dit is hét moment om uw look te verbeteren met elegante sieraden, fantastische schoenen en een geweldig kapsel. Maak de look af met een klein handtasje als vrouw en een aktetas voor de heren. Heeft u kinderen die mee moeten en de nodige verzorging vragen? Een plevier cowboysbag tas to-the-rescue. Deze zijn er in vele varianten verkrijgbaar, gemaakt van hoge kwaliteit leren materialen, stijlvol en voldoende opbergruimte om de spullen voor de kids te kunnen bergen.

Sportevent

Een geheel ander evenement, een compleet andere outfit, maar zeker wel de kans om goed uit de verf te komen en de juiste outfit te kiezen. Waarmee houdt u rekening? 

–           Wat voor sport u gaat beoefenen

–           Waar u deze sport gaat beoefenen

–           Welke moment van de dag

–           Hoe lang u dit event wilt gaan uitvoeren

Bij vrouwen is één kledingstuk zeker van toepassing bij ieder event in het leven maar die bij het sportevent nog wat extra aandacht nodig heeft. Het selecteren van het juiste ondergoed. Een cruciaal onderdeel hiervan is de bh. Bij het uitoefenen van sport beweegt uw lichaam intensiever dan dat het normaal doet. De vrouwelijke borsten bestaan voornamelijk uit klieren en vetweefsel. De borsten bevatten geen bot of spier. Hierdoor beschikt de borst over weinig ondersteuning en moeite met het op de plaats houden van het geheel. De enige houvast van de borst is de huid samen met het bindweefsel. Indien het bindweefsel zeer langdurig schokken te verwerken krijgt, wat bij intensief sporten het geval is, kan het langzaam iets uitrekken. Hierdoor ontstaat een situatie waarbij de borsten gaan hangen. Een normale bh geeft een basis level ondersteuning, maar deze steun is onvoldoende bij het uitoefenen van sport! Bij kleinere borsten wordt er natuurlijk minder beweging gecreëerd dan grote en hebben dus ook iets minder steun nodig. Vrouwen met grote borsten kunnen door niet voldoende steun tijdens het sporten last krijgen van klachten in de rug of de schouders.

Een normale bh bevat onderdelen zoals beugels, naadjes, haakjes en versieringen die tijdens het sporten in de weg kunnen zitten of in je vel kunnen drukken en irritatie veroorzaken. Het materiaal waar een normale bh van gemaakt is, is niet berekend op een grote hoeveelheid zweet productie en verwerking, dit leidt tot irritatie en jeuk. Met andere woorden, een sport bh geeft niet alleen steun, maar ook comfort tijdens uw workout.

Heeft u een niet al te grote boezem? Ga voor een sport bh zonder beugel en visa versa of houdt u niet van irritatie dan is de sport bh zonder beugel de ideale keuze. 

Bovenstaand enkele occasions waarbij het vooraf goed bepalen van wat u draagt een succesvol event kunnen garanderen. Stijl, kwaliteit, comfort en natuurlijk uw budget bepalen uiteindelijk hoe u over de rode loper of de finishlijn stapt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie