Dit zit er vanmiddag in Salland Sport

Vanmiddag vanaf 14:00 uur in Salland Sport live verslag van Go Ahead EaglesFortuna Sittard en op de amateurvelden zijn we live bij Rohda Raalte, VV Heino en Wijhe’92. Na de wedstrijden zijn er nabeschouwingen met Go Ahead Eagles, kampioen Sv Helios 1, gehandhaafd Dvv Sallandia en gedegradeerd S.V. Mariënheem.

Qua nabeschouwingen met andere sporten hebben we vanmiddag Olga Assink van PCA Kwiek aan de lijn. De club speelde deze week de halve finale van de beker en gisteren in de kampioenspoule. Verder ook tafeltennis met TTV Heino die weer kampioen is geworden en ook aandacht voor waterpolo. WZC de IJssel is kampioen geworden en we gaan bellen met de aanvoerder van het herenteam.

Natuurlijk hebben we ook sportnieuws, houden we je op de hoogte van de live tussenstanden, brengen we uitslagen en standen van vele sporten en draaien we zo nu en dan een leuk plaatje tussendoor.

Salland Sport is te beluisteren van 14:00 tot 18:00 uur op Salland 1 via 105.1 FM in Raalte, 105.7 FM in Olst-Wijhe, 107.3 FM in Deventer, Dab+ en natuurlijk online via salland1.nl. Op maandag worden de laatste twee uren herhaald met daarin nabeschouwingen en uitslagen en standen. Die uitzending is van 19:00 tot 21:00 uur.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,017VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer