Districtbekerfinale handbal in aantocht

Leestijd: < 1 minuut

Zaterdag   2 juni is het zover, in ?t Trefpunt in Gorssel worden de finales van de districtbeker voor de regio Oost gespeeld.  Bij de heren gaat de finale tussen UGHV en Duiven deze zal om 19:00 beginnen . Daarna is het de beurt aan de dames, daarin zullen de handbaldames van Wesepe en Pacelli net zoals vorig jaar uitmaken wie de districtbeker wint en daarmee mee mag doen in de 1ste ronde van de nationale beker aankomend seizoen.  Vorig jaar ging in een spannende finale de bekerwinst naar Wesepe door Pacelli met 29-22.  De ploeg uit Zieuwent en de handbaldames en Wesepe zijn geen onbekende meer van elkaar  in competitie verband zijn ze al regelmatig tegengekomen. En volgend seizoen zullen ze elkaar weer tegen komen aangezien beide ploegen volgend seizoen uitkomen in de Hoofdklasse B.
In de districtsbeker kwamen ze elkaar dit seizoen al tegen in de 2de  ronde waar Wesepe met 9-7 won van Pacelli. Wesepe werd 1ste in de groep  waar ook Overwetering in uitkwam , pacelli werd 2de en plaatste zich daarmee ook voor de halve finale.

Wesepe won met 25-13 van CVO. De andere halve finale ging tussen Pacelli en Lettele  deze strijd werd gewonnen door Pacelli met 18-16 . En daarmee staan de ploegen aanstaande zaterdag tegenover elkaar in de finale.

Keepster Irene de Lange van de handbaldames van Wesepe verwacht een super mooie wedstrijd waar lekker in gehandbald word waar beide ploegen zullen moeten werken om de betere te zijn.

De wedstrijd wordt zaterdag om 20:30 gespeeld in ?t trefpunt in Gorssel

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!