Diepenveen bekert verder na stunt tegen 1e klasser Dalfsen!

Leestijd: < 1 minuut

Het Diepenveen van Patrick Kieftenbelt heeft voor een stunt gezorgd in de beker gisteravond. Diepenveen, uitkomend in de 4e klasse, wist overtuigend te winnen van 1e klasser Dalfsen met 3-2. Daardoor mogen zij zich nu gaan opmaken voor de volgende ronde.

De ploeg van Kieftenbelt wist de organisatie dusdanig op orde te hebben op eigen helft dat ze regelmatig ten aanval trokken. Dit resulteerde in een doelpuntrijke wedstrijd. Van de acht grote kansen werden er drie gemaakt, wat genoeg bleek om Dalfsen uit te schakelen. Volgens trainer Patrick Kieftenbelt was deze overwinning dan ook terecht.

Diepenveen eindigde de wedstrijd uiteindelijk met één man meer door een rode kaart van Dalfsen diep in de tweede helft.