Diefstal met geweld in Wijhe

Vandaag rond 17:15 uur heeft er een nogal laffe en brutale diefstal met geweld plaatsgevonden in Wijhe. Aan de Torenstraat werd aangebeld door twee getinte mannen van rond de 30 jaar oud. De bewoonster (99 jaar oud) deed de deur open en de mannen hebben de bewoonster aan de kant geduwd. Ze zijn vervolgens naar binnen gegaan en hebben hun slag geslagen.

Helaas heeft de Politie niet meer aan signalement kunnen krijgen van de bewoonster. De vrouw is nogal overrompelt, geschrokken en verdrietig! Het incident heeft veel indruk op haar gemaakt. Gelukkig is zij niet gewond geraakt.

Graag hoort de Politie van u als u iets opvallends heeft gezien rond 17:15 uur in de omgeving van de Torenstraat te Wijhe. Mogelijk heeft u twee mannen op het station zien staan, ergens in een geparkeerde auto zien zitten of iets in een winkel opgevangen, toen de mannen aan het overleggen waren. Wij horen het graag!

U kunt hen bereiken dagelijks van 07:00 uur tot 23:00 uur bereiken via webcare. U kunt bellen met het landelijke servicenummer van politie, telefoonnummer 0900-8844 of als u informatie heeft en dit anoniem wilt melden, dan kunt u bellen met 0800-7000 (www.meldmisdaadanoniem.nl). Het nummer dat u bij uw melding kunt vermelden is 2018439689.

Ook is dit gelijk weer een reden om extra scherp te zijn op mensen die bij u aanbellen. Kent u ze niet? Verwacht u geen bezoek? Is het een vreemd tijdstip? Doe niet open! Probeer eventueel op een andere manier contact te maken met deze mensen. Als u het echt niet vertrouwd: Bel ons aldus de Politie Olst – Wijhe op hun sociale mediakanalen.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie