De Wiejese Diekdaegen voorbij: “Veel beter dan vorig jaar!”

De Wiejese Diekdaegen zijn voorbij. Van 31 augustus tot en met 3 september is er intens genoten van het feest en de activiteiten. Het vierdaagse evenement is nog geen dag voorbij en er wordt alweer hard gewerkt om op te ruimen, alsof er niets is gebeurd.

Tekst gaat verder na foto..

Foto door: Vincent Zoomers

Opruimen met een lach
Sommige feestgangers zijn op de maandagmorgen alweer vroeg aan de slag. Zo waren er mensen die afval opruimde en lichtversiering weghaalde. Maar ook de steiger, attractie en de podium afbouwers waren van de partij. Het maakt niet uit wie wat deed, iedereen deed het met een glimlach en plezier.

Van bier naar afbouwen
Drie steigerbouwers hebben zeer genoten van de afgelopen vier dagen. De vraag of ze met een kater staan af te bouwen is vragen naar de bekende weg. “Er was veel bier hoor!” zeiden ze lachend. En zelf hebben ze ook flink meegeholpen om het bier op te krijgen. Er was niet alleen veel bier, maar ook veel gezelligheid volgens hen. “Dit jaar was veel beter dan vorig jaar!” aldus één van de drie met een grote glimlach terwijl ze de stangen loshaalden.

Foto door: Vincent Zoomers

Rommel, rommel en nog eens rommel
Een groot feest brengt rommel. Overal waar je loopt in Wijhe waar is gefeest is rommel. Zelfs in de straten verderop vind je nog veel plastic bekertjes. Sterker nog, je vindt hier en daar nog half volle bekertjes bier. Al die rommel mag natuurlijk niet blijven liggen. En dus worden alle bekertjes en confetti bij elkaar geblazen, en zijn er afvalprikkers bezig om onder andere het kermisplein weer schoon te maken. Het volgende feest kan zich melden!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer