De Steerneshow gaat op muzikale wereldreis

Vanaf vanavond gaat de Steerneshow wekelijks muzikaal op reis naar een ander land in de wereld. Tussen ongeveer 19:30 en 19:45 uur nemen Benjamin en Luuk je mee naar het desbetreffende land. Ze laten een aantal fragmenten van nummers horen en ze draaien een paar platen helemaal! Deze week gaan we naar India!

Heb je leuke platen uit India of leuke platen uit andere landen die we op de radio moeten draaien? Geef deze dan door via http://salland1.nl/app, mail naar luuk@salland1.nl of stuur een bericht naar de Facebookpagina (www.facebook.com/steerneshow). Behalve dat het nummers uit India moet komen (de volgende weken dus weer andere landen) zitten er voor het opsturen geen restricties aan de nummers. We zijn benieuwd waar de Salladers mee aan komen zetten!

Na het item wordt middels een landenrad een nieuw land gekozen voor de week erop. De luisteraar mag dan vervolgens weer platen insturen die we de week erop gaan draaien.

Marcel Schaufeli
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer