De SeniorWeb Leslocaties openen hun deuren voor senioren die digitaal vaardig willen worden

Leslocaties openen hun deuren voor senioren die digitaal vaardig willen worden

Van 20 t/m 26 januari 2020 zijn de SeniorWeb Computervraagdagen in het hele land

Utrecht, 20 januari – Er wordt steeds meer van senioren verwacht als het om digitale vaardigheid gaat. Maar hoe maak je je al die zaken eigen als je al een tijdje met pensioen bent? Of als je nooit eerder een computer of een smartphone hebt gebruikt? Voor senioren kan het lastig zijn om goed te leren omgaan met de digitale wereld.

SeniorWeb is de vereniging zonder winstoogmerk die als doel heeft ouderen digivaardig te maken. Onze ervaring is dat als senioren eenmaal met een klein zetje ‘over de drempel zijn’ en online actief zijn, zij meer zelfredzaam zijn en meer sociale contacten hebben. Het maakt hun wereld groter. De vrijwilligers van SeniorWeb helpen hun leeftijdgenoten hier graag bij.

Leslocaties in het hele land
Jaarlijks organiseert SeniorWeb de landelijke Computervraagdagen. Zo kunnen senioren laagdrempelig kennis maken met alle activiteiten zoals cursussen, workshops, thema-avonden en inloopspreekuren die in de leslocaties worden georganiseerd.

Er doen dit jaar ruim 210 SeniorWeb Leslocaties in het hele land mee aan de Computervraagdagen. Een overzicht van de deelnemende locaties, hun openingstijden en programma’s, zijn te vinden op seniorweb.nl/leslocaties. Iedereen is van 20 t/m 26 januari van harte welkom.

1 Trackback / Pingback

  1. Waarom is het afsluiten van een tv en internet abonnement slim? - Salland1

Geef een reactie