De mooiste liederen van Jacques Brel in een koperen jasje met Cadenza Twello | 26/10 Deventer Schouwburg

Brel & Brass is een gouden formule van de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem waarin de muziek van Jacques Brel gecombineerd wordt met het warme, maar vaak ook spetterende koper van het orkest. Op zaterdag 26 oktober geniet u van Brel & Brass, met Cadenza Twello en bastrombonist Jos Jansen, in de Deventer Schouwburg.

Voor de pauze speelt Cadenza Twello een aansprekend instrumentaal programma, inclusief Brel-prelude. In het tweede deel is het de beurt aan Micheline, die met het orkest de mooie liedjes van de Belgische chansonnier ten gehore brengt. Ne Me Quitte Pas, Les Flamandes, Amsterdam, Bruxelles, Voir Un Ami Pleurer; je hoort ze allemaal in speciaal voor Brel & Brass geschreven arrangementen.

De Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem wordt sinds het verschijnen van haar album ‘Songs of Jacques Brel’ (2002) gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Bastrombonist Jos Jansen is een fenomeen op de bastrombone was lange tijd verbonden aan de Marinierskapel der Koninklijke Marine én was een aantal jaar dirigent van Cadenza Twello .

Brel & Brass

Micheline Van Hautem en Cadenza Twello

Zaterdag 26 oktober | 20.00 uur

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie