Dé kans om weer live te genieten van Jimi Hendrix…

Sallandse fans van de legendarische gitarist Jimi Hendrix hebben geluk: het is Live Music Heino gelukt om The Hendrix Alive Project te strikken voor vrijdagavond 24 juni in de Maalderij in Heino. Wees er snel bij, want de fans uit de rest van Nederland zullen ook zeker kaarten (10 euro) bestellen. Dat kan online via www.live-music-heino.nl.

Wie van goede gitaarsolo’s en lekkere rock houdt, zal beslist genieten van de bekende hits als Hey Joe, Stonefree, Purple Haze, Red House, Freedom, The Wind Cries Mary, All Along The Watchtower, The Spanish Castle Magic. Maar ook wat onbekend werk van Jimi Hendrix brengen de drie muzikanten Eelco Bisschop, Michel Kwackelstein en Dave van Dansik met veel passie ten gehore.

De tributeband The Hendrix Alive behoort overigens tot de top van Nederland. Zo deed de band mee aan de muzikale battle ‘Clash of the coverbands’ en toerde daarna diverse keren door Engeland. Daarover zei een Britse recensent: “The band has got more or less the same sound as Hendrix himself and the live performances are wild, loud and rough.”

Het belooft dus een wilde rockavond in de Heinose Maalderij (Canadastraat 6) te worden. De deur gaat open om 20.00 uur en dan is er volop gelegenheid om bij te kletsen met bekenden onder het genot van een drankje, het optreden begint om 21.00 uur.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,002VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer