Countryzanger Ruud Hermans in het HOFtheater

Op zaterdag 24 oktober is Ruud Hermans met zijn muzikale voorstelling Back in Town te zien in het HOFtheater. Deze voorstelling kan, ondanks de nieuwe coronamaatregelen, wel doorgaan. Uiteraard op een verantwoorde manier en met maximaal 30 personen.

Ruud Hermans – Back In Town

Velen zullen Ruud Hermans nog kennen van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Jarenlang presenteerde hij verschillende programma’s waaronder Het Theater Van Het Sentiment en Country Time (KRO).

Nu heeft die pracht carrière nieuwe glans gekregen op het podium van The Voice Senior! Tijdens de eerste uitzending van het laatste seizoen van The Voice Senior liet zanger Ruud namelijk direct een verpletterende indruk achter en dit blijft hij ook doen bij de volgende shows. In Back In Town brengt Ruud, naast zijn eigen songs, een aantal Americana/country klassiekers ten gehore. De songs worden omlijst met verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator de grote country iconen uit Amerika interviewde.

Ruud Hermans – Back in Town is zaterdag 24 oktober om 19.00 en 21.30 uur te zien in het HOFtheater. Er zijn alleen voor de voorstelling om 21.30 uur nog enkele tickets beschikbaar. De tickets kosten € 22,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten bestellen kan via de website info of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie