Concert Zuma afgelast, maar Tribute Red Hot Chilli Peppers gaat door

Wegens plotseling overlijden van de zanger van Zuma (Belgische tributeband van Neil Young), annuleert Live Music Heino het concert op 9 april in de Maalderij in Heino. Maar op zondagmiddag 21 mei speelt Californicated de nummers van de Red Hot Chili Peppers. Zaal open om 14.30 uur. Tickets 15 euro in de voorverkoop via www.live-music-heino.nl, De Smulbaai in Heino of Schulten Lederwaren in Raalte. 20 euro aan de zaal.

Het bekende nummer ‘Californication’ van de Red Hot Chili Peppers is vast de inspiratiebron geweest voor de naam van de tributeband Californicated, die in 2020 is opgericht.

De vier jonge Brabanders rocken net zo lekker als de echte Red Hot Chili Peppers. Ze deden mee aan de tv-serie ‘The battle of the bands’ en sindsdien zijn ze ontzettend populair. Niet voor niets! Ze weten hun idolen heel goed neer te zetten en gebruiken zelfs dezelfde instrumenten.

Hits!

Wie graag diverse klassiekers van de Red Hot Chili Peppers wil horen, komt op 9 april zeker aan zijn trekken. Want ‘Under the Bridge’, ‘Californication’, ‘Give it Away’, ‘Black Summer’, ‘Whatchu Thinkin’ en ‘These are the ways’ staan op hun speellijst. Een voorproefje vind je op www.californicatedband.com.

naar de zondagmiddag

Live Music Heino heeft de switch gemaakt van zaterdagavond naar zondagmiddag. Het eerste zondagse concert (The Claptunes, met een eerbetoon aan Eric Clapton) in februari was meteen een groot succes. Zo’n 170 mensen bezochten de Maalderij. Live Music Heino is dan ook aan het kijken welke leuke bands er nog meer geboekt kunnen worden voor de zondagmiddag.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,015VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer