‘Combineer en scoor met jeugd en buitenruimte’


Team sportstimulering en buurtvereniging Olst-Noord is gestart met het project: ?Combineer en scoor met jeugd en buitenruimte? Dit project is bedoeld om de jeugd en jongeren van onze gemeente meer te laten doen met de sport & speelplekken in hun buurt. In Olst-Noord zijn drie plekken voor sport en spelen. Zo is er de speeltuin aan de Enkweg, een speelveld aan de Meente en een verhard basketbalveld aan de Watertorenstraat. Team sportstimulering en buurtvereniging Olst-Noord willen graag met jullie een plan maken om deze speelplekken goed te gebruiken. Wat voor sport en spel activiteiten vinden jullie leuk, welke wil je leren spelen en wat kan je waar het beste spelen! Om dit plan te maken hebben wij jullie hulp nodig, daarom deze uitnodiging voor jullie!
Wat gaan we doen:  Een leuke spelletjesactiviteit op het basketbalveld aan de Watertorenstraat. Ook gaan we samen ideeën bedenken voor sport en spel activiteiten in de buurt voor jullie!
Wanneer gaan we dit doen:  Donderdag 27 oktober 2011 om 15:00 uur
Voor wie is deze middag:  Voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar

Hou je van buiten spelen, bewegen en sporten? Wil je graag jouw spelletjes spelen met iedereen uit de buurt, kom dan op  27 oktober om 15:00 naar het basketbalveld aan de Watertorenstraat in
Olst-Noord. Daar staat het team sportstimulering klaar om samen met jullie aan de slag te gaan!

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer