Classic Demo Races op de luttenbergring.

In verband met de maatregelen tegen het corona virus moest het bestuur van de “Stichting Behoud Luttenbergring”” de demo races van 13 juni afblazen. Maar op eind augustus kregen we van de Gemeente Raalte het verlossende woord. Met het naleven van de landelijke en lokale advies mogen we op 26 September een classic demonstratie races organiseren.

Er zullen maatregelen genomen worden op het rennerskwartier en aan het circuit om iedereen te beschermen tegen het verspreiden van het virus. De organisatie neemt hierbij haar verantwoordelijkheid. Ook verwacht de organisatie van publiek en deelnemers hierbij hun medewerking + de 1,5 meter afstand natuurlijk !! De mogelijkheid word geboden (en de organisatie verzoekt het publiek) om de entree via een drive-in-kassa contactloos te pinnen. Ook in de tent op het rennerskwartier is dit mogelijk.

De insteek is om op een verantwoordelijke wijze een prettige dag te organiseren voor de deelnemers en bezoekers. Inschrijvingen zijn binnen, alle klasse’s zitten vol, dus het 5-koppige bestuur kan niet wachten om het evenement op te starten. Vele vrijwilligers hebben zich al aangemeld. Vrijwilligers zijn is niet vrijblijvend, maar onbetaalbaar. Een goed gevoel en alvast BEDANKT !!

Het circuit is zaterdag 26 september afgesloten van 08.00 uur t/m 18.00 uur. Als dit problemen geeft graag contact opnemen met Jeroen van Beek (06-31049056) Mochten er deelnemers of bezoekers zijn met vragen, kunnen die gesteld worden aan het bestuur van de “Stichting Behoud Luttenbergring” via luttenbergring.

Marcel Schaufeli
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer