Brigitta Lindeboom vereerd als eerste vrouwelijke voorzitter Pompdagen

Het is alweer de 35e editie van de pompdagen in Heino. Dit keer met een primeur: de eerste vrouwelijke voorzitter heeft zich aangediend, te weten: Brigitta Lindeboom. Afgelopen woensdag mocht ze voor de eerste keer de Pompdagen officieel openen. Lindeboom is een graag gezien persoon in en rondom Heino. Als vrijwilliger deed ze in het verleden al verschillende klusjes, zoals bijvoorbeeld helpen bij de plaatselijke voetbalclub.

Kermis
Op de kermis staat het pronkstuk van dit jaar: een veertig meter hoge draaimolen die vanaf bovenaf de hele regio zichtbaar maakt. Vanmiddag kon je rondstruinen over de markt en vanavond was het al een dolle boel in Heino met live muziek met bandjes en zelfs zanger Martin Schuitmaker, bekend van zijn hit ‘Engelbewaarder’, kwam optreden.

De komende dagen is er nog een kinderbingo, de ‘loop naar de pomp-loop’, zijn er oldtimers te bezichtigen en is er nog meer muziek, plezier en vertier. De Pompdagen in Heino duren nog tot en met zondag 20 augustus.

Martijn van Wieringen
Camera-journalist & presentator bij @salland1. In het verleden werkzaam geweest voor @brugmedia in Kampen. Daarnaast columnist van het supportersblad van een BVO, fervent koker, tuinder, muziek en sportliefhebber.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer