Boerhaarse Kermis heeft nieuwe onderdelen in petto!

Actie, activiteit, volop muziek en gezelligheid; de ultieme mix die al jarenlang zorgt  voor een afwisselend en geslaagd kermisweekend op Boerhaar. Een aantal vaste onderdelen, zoals het schuttersfeest op vrijdag, de kinderspelen op de zaterdag en de brunch op zondag en daarnaast de feestavonden, worden ook dit jaar weer, door tal van vrijwilligers, tot in de puntjes voorbereid.

In navolging van vorige editie, vindt ook dit jaar het totale gebeuren plaats mídden op Boerhaar. Pal voor de kerk en recht tegenover ‘Sfeer- & feestlocatie Logtenberg’  wordt de feesttent geplaatst en het kermisterrein opgebouwd. Een ultieme plek, die sfeervol wordt aangekleed zodat het als kloppend hart, een uitnodigende plek wordt voor iedereen die zin heeft in gezelligheid!

 

De organisatoren van Kermis Boerhaar doen hun uiterste best het mooie programma van vorig jaar, te overtreffen met nieuwe én ook bekende activiteiten. Zo biedt de organisatie dit jaar extra ruimte aan de succesvolle Pub Quiz op zaterdagmiddag. Teams die mee willen doen zijn van harte welkom! Deze vindt plaats na de survival, waar de sportievelingen hun hart op kunnen halen. Op zondag is er dit jaar, speciaal voor de brommerfanaten, een brommertour door de omgeving. Ook een heuse trekkerslep staat als nieuw onderdeel op het programma voor deze dag, naast de vorig jaar geïntroduceerde ‘Boerhaarse Fair’ en het bekende kooivoetbal. Voor de allerkleinsten is het gehele weekend natuurlijk de gratis draaimolen. Met muziek van o.a. DJ Joost en Ronnie Ruysdael is een veelzijdig verblijf voor de gehele familie verzekerd.

 

Mocht u (hobbyist of ondernemer) met een kraam met uw producten of diensten op de Boerhaarse fair aanwezig willen zijn, dan kunt u zich aanmelden bij  Judit Jansen, juditenfrank@gmail.com of 06-30556059. De organisatie zorgt die dag voor de stands zodat u alleen uw producten nog maar hoeft uit te stallen. Aan deze kraam zijn voor u geen kosten verbonden. Maak bij voorkeur voor 23 juni uw interesse kenbaar.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie