Binnenkort: opening van de expositie Portretten II

Een tweede editie van expositie Portretten zit er binnenkort aan te komen. De vorige editie was alweer 5 jaar geleden in 2018. Maar dit jaar is het weer tijd voor een nieuwe editie waarbij 20 Deventenaren zijn geportretteerd.

In 2018 werden er in de eerste expositie Portretten 20 verschillende amateurkunstenaars geportretteerd door Pieter Leeflang en Guler Pehlivan. Dit jaar zijn opnieuw 20 Deventenaren geportretteerd met verschillende hobby’s. In hun vrije tijd zijn deze 20 mensen bezig met het beoefenen van muziek, dans, theater, zang, fotografie en/of poëzie.

Persoonlijke portretten
Net zoals in 2018 hebben Pieter en Guler zich bezig gehouden met het portretteren. Pieter tekende voor de fotografie en Guler heeft de verhalen opgetekend. De portretten zijn persoonlijke verhalen over wat kunst voor de 20 geportretteerd Deventenaren betekend, hoe het hen motiveert en inspireert.

Gratis te bezoeken
De expositie Portretten II wordt op vrijdag 29 september om 16:30 uur door Alieke Ramos Marta geopend. Zij is beleidsadviseur Cultuur bij de gemeente Deventer en daarnaast is ze ook fluitiste. Aan de keizersstraat 70 is de expositie gratis te bezoeken van maandag tot en met zaterdag.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer