Billie Eilish – What Was I Made For?

Voor de film Barbie hebben verschillende grote artiesten al bijgedragen aan de soundtrack. Na Nicky Minaj en Dua Lipa is het nu de beurt aan Billie Eilish. What Was I Made For? is de Amerikaanse de eerste echte single van het jaar, al bracht ze in mei ook al het een minuutje durende Hotline uit. Het is een wat glazig voorbijglijdend, maar zeker wel fraaie song van de nog altijd maar 21-jarige Eilish.

Op What Was I Made For? laat Billie Eilish de engel in haar nog eens horen. Met haar stem gaat ze aardig de hoogte in terwijl ze begeleid wordt door kalme pianotonen, waardoor het nummer wat in de lijn ligt van bijvoorbeeld when the party’s over. De nieuwe single klinkt echter net iets minder deprimerend, al blijft het nog steeds allesbehalve een feelgood song. Muzikaal worden er nog enkele subtiele laagjes aan toegevoegd waardoor het lied net iets meer diepgang krijgt, maar in feite is het opnieuw een single die schittert in zijn simpliciteit en puurheid. (bron: www.nieuweplaat.nl, www.dansendeberen.be)

What Was I Made For is komende week de Sallandschijf op Salland1.

Bert Liefers
Naast zijn beroep als financieel adviseur is Bert Liefers actief als presentator en programmamaker bij Salland1. Bert presenteert o.a. Salland Sport, het Top40 Hitdossier en Rockballads.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer